Jag vet inte om detta Àr rÀtt stÀlle att be om rÄd pÄ sÄ om det Àr fel fÄr ni gÀrna peka mig rÀtt. HÀr Àr min situation:

Jag hade ett deltidsjobb via en rekryteringsfirma för nÄgra Är sedan. Jag var uthyrd till ett lager. Jag slutade jobba för att plugga men sa inte upp mig eftersom jag eventuellt skulle fortsÀtta jobba under sommaren igen. Det blev aldrig av och nu Àr det tre Är senare. Jag vill sÀga upp mig och lÀmna tillbaka nycklar och arbetsklÀder som jag har kvar. Jag försökte kontakta min chef och andra jag hade kontakt med pÄ rekryteringsfirman men de verkar inte jobba kvar för telefonnummren och email addresserna finns inte kvar lÀngre. Jag har ringt till huvudkontoret i göteborg (jag bor i en mindre stad en bra bit bort frÄn göteborg) och de bad mig maila deras support dÄ de jag ringde inte verkade veta vilka som numera Àr pÄ lagret jag jobbade pÄ (!?). Detta var tvÄ veckor sedan och jag har inte fÄtt nÄgot svar pÄ mitt mail. Jag har inte Äkt till lagret Àn för det Àr en bit bort men det kanske Àr nÀsta steg?

Vad tror ni? Vad gör man nÀr man inte kan fÄ tag pÄ sin egen arbetsgivare? Jag Àr ju tekniskt sett anstÀlld fortfarande Àven om jag inte har fÄtt nÄgra arbetstider pÄ tre Är. Jag antar att de vill ha tillbaka sina arbetsklÀder och nycklar om inget annat, men jag vill ju bli officiellt uppsagd med. Vad kan man göra?