• Riuska@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Tapahtuu seuraavaksi. Matt Gaetz ilmoittaa, ettÀ vasemmisto yrittÀÀ piilotella ufoja kansalta. Lauren Boebert kertoo varmana tietona, ettÀ liberaalit voimat haluavat ufoja, koska niiden avulla voidaan ilmaan levittÀÀ homo- ja transkaasuja, jotka muuttavat lapset hirviöiksi. Trump kertoo presidenttinÀ tappavansa kaikki alienit pÀivÀssÀ.

    • XTL@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Miljoonat ÀÀnestÀjÀt tekevÀt uuden pÀÀtöksen tÀmÀn perusteella.

  • variaatio@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Todisteet: Joku (jota en halua nimetÀ) joka todella tietÀÀ nÀistÀ asioista yhdysvaltain tiedustelun sisÀllÀ kertoi minulle, ettÀ se on totta. MinÀ luotan sen kaverin sanaan. Niin ja tiedustelun johto on ilkeitÀ pÀssipÀitÀ, kun ne eivÀt antaneet minulle tietoja joihinkin salaisiin asiakirjoihin, joita pyysin.

    • PolviRikki@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      MitenhÀn nÀin heikoilla alkutekijöillÀ on edes pÀÀdytty pitÀmÀÀn moinen tilaisuus?

      • variaatio@sopuli.xyz
        link
        fedilink
        suomi
        arrow-up
        1
        ·
        edit-2
        1 year ago

        Katsos ei kongressi kuulemiseen mitÀÀn jÀrkiperÀistÀ syytÀ tai todisteita tarvita. Ei tarvita muuta, kuin riittÀvÀn monen kongressin jÀsenen tahto pitÀÀ kuuleminen jostain asiasta. KyseessÀ on tÀysin poliittinen prosessi, eikÀ teknokraattinen tai hallinnollinen. TÀtÀ avustaa Yhdysvaltain kongressissa oleva tietty kuppikunta ufo salaliittoteoreetikoita. JÀlleen kongressiedustajalle ei ole jÀrkevyys tai Àlykkyys vaatimuksia, vain vaatimus saada ÀÀniÀ.

        Esimerkiksi Demokraattien pitkÀ-aikainen Senaatin Demokraatti-senaattorien ryhmÀnjohtaja Harry Reid (kuoli pari vuotta sitten) oli ihan tÀysi UFO hörhö. MikÀ oli osoittain syynÀ jo aikaisemmin kÀynnissÀ olleisiin UFO-kuulemisiin ja mÀÀrÀrahoituksiin asettaa se tai tÀmÀ liittovaltionvirasto tutkimaan asiaa. HÀn kun oli pitkÀaikainen Senaatin enemmistön johtaja ja asia oli hÀnen henkilökohtainen lemmikkiprojektinsa.

        Nyt hÀn ei enÀÀ ole elÀvien kirjoissa asiaa ajamassa, mutta manttelinperijöitÀ nÀhtÀvÀsti löytyy.

  • 73ms@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    0
    ·
    1 year ago

    Jonkun kannattaisi kertoa tÀmÀ Nasalle kun USA:n hallitus kuitenkin lappaa miljardeja ja miljardeja aina vuosi toisensa perÀÀn sen kautta avaruusprojekteihin joissa kuumeisesti etsitÀÀn kaikenlaisia merkkejÀ siitÀ ettÀ jossain muualla kuin maapallolla olisi edes joskus kauan sitten ollut elÀmÀÀ. Jos kerran hallussa on tÀstÀ jo selkeitÀ todisteita niin tuohan on ihan hullun hommaa ja tuhlausta.

    • turdas@suppo.fi
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      0
      ·
      edit-2
      1 year ago

      NASA ei erityisemmin etsi maapallon ulkopuoleista elÀmÀÀ. NiillÀ oli SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) -tutkimusohjelma 90-luvun alussa, mutta USA:n kongressi peruutti sen alle vuoden sisÀÀn sen alkamisesta.

      Ainut raha, mikÀ NASAn budjetista menee mihinkÀÀn tuohon liittyvÀÀn on SETI Institutelle myönnetty 4.7 miljoonan (ei miljardin) alihankintasopimus, mutta sekÀÀn ei varsinaisesti liity maapallon ulkopuoleisen elÀmÀn etsimiseen, vaan muille taivaankappaleille lÀhetettÀvien alusten puhdistamiseen, etteivÀt Maan mikrobit kolonisoi muita planeettoja.

      • 73ms@sopuli.xyz
        link
        fedilink
        suomi
        arrow-up
        0
        ·
        edit-2
        1 year ago

        VÀÀrin. NASA kyllÀ nimenomaan etsii maapallon ulkopuolista elÀmÀÀ. SekÀ Curiosity ettÀ Perseverance -mönkijÀt ovat keskittyneet sen merkkien etsimiseen Marsista. Esimerkiksi orgaaniset molekyylit on keskeinen tutkimuskohde ja laskeutumispaikat on valittu pÀÀasiassa juuri sen perusteella, ettÀ niillÀ voisi olla merkkejÀ muinaisesta elÀmÀstÀ. Jupiterin kuistakin merkkejÀ siitÀ pyritÀÀn etsimÀÀn, Europa Clipper alkaa esimerkiksi tutkia Europa-kuuta vielÀ vuosikymmenen vaihteessa.

        SETI sen sijaan etsii nimensÀ mukaisesti kehittynyttÀ ÀlyllistÀ elÀmÀÀ ja toki ufomiesten ruumiit jossain tiedustelupalvelun sÀilössÀkin olisivat luultavasti sellaista, mutta samalla ne vastaisivat tuohon Nasan tutkimusrahan kÀytössÀ hyvin keskeiseen kysymykseen ylipÀÀnsÀ mistÀ tahansa maapallon ulkopuolisesta elÀmÀstÀ. Kysymykseen vastauksen saaminen on tieteelliseltÀ ja filosofiselta kannalta hyvin kiintoisaa. Tietenkin ylipÀÀtÀÀn jotta pÀÀstÀisiin tutkimaan aurinkokunnassamme vÀhintÀÀn osan historiastaan maan elÀmÀstÀ erillÀÀn kehittynyttÀ elÀmÀÀ, mutta myös valottaessaan peruskysymykstÀ siitÀ miten helposti elÀmÀÀ todella voi maailmankaikkeudessa alkaa kehittyÀ.

        • turdas@suppo.fi
          link
          fedilink
          suomi
          arrow-up
          2
          ·
          1 year ago

          MarsmönkijÀt tutkivat paljon muutakin, kuin merkkejÀ mikrobisesta elÀmÀstÀ. Sanoisin, ettÀ niiden pÀÀllimmÀinen tarkoitus on tutkia planeettaa tulevaisuuden miehitettyÀ matkaa varten.

          mutta myös valottaessaan peruskysymykstÀ siitÀ miten helposti elÀmÀÀ todella voi maailmankaikkeudessa alkaa kehittyÀ.

          Ufomiesten ruumiiden löytyminen itse asiassa ei juurikaan valottaisi tÀtÀ kysymystÀ, koska emme tietÀisi mistÀ he ovat perÀisin ja vaikka tietÀisimmekin, niin he voisivat olla vain samanlaisen kosmisen yhteensattuman tulos, kuin me itsekin. ElÀmÀn löytyminen Marsista tai Venuksesta kertoisi sen kehittymisen todennÀköisyydestÀ merkittÀvÀsti enemmÀn, sillÀ tiedÀmme suurin piirtein, millaisella aikavÀlillÀ noilla planeetoilla on ollut elÀmÀn kehittymiselle otolliset olosuhteet.

          • 73ms@sopuli.xyz
            link
            fedilink
            suomi
            arrow-up
            1
            ·
            1 year ago

            MarsmönkijÀt tutkivat paljon muutakin, kuin merkkejÀ mikrobisesta elÀmÀstÀ. Sanoisin, ettÀ niiden pÀÀllimmÀinen tarkoitus on tutkia planeettaa tulevaisuuden miehitettyÀ matkaa varten.

            Tottakai ne kerÀÀ muutakin tietoa, mutta kyllÀ se nyt vaan on hyvin keskeinen tehtÀvÀ etsiÀ noita merkkejÀ ja tutkia siihen mahdollisesti liittyvÀÀ kuten noita orgaanisia molekyylejÀ. Hyvin vÀhÀn ne mitÀÀn miehitettyyn matkaan liittyvÀÀ tutkimusta kyllÀkÀÀn tekevÀt ja jos oot joskus edes vÀhÀn lukenut niiden tehtÀvien tavoitteista niin pitÀisi tÀmÀ kyllÀ tietÀÀ. Perseverancella yksi teknologiademonstraatio eli MOXIE siihen liittyy, mutta ei tule kyllÀ yhtÀkkiÀ oikein tasan mitÀÀn muuta mieleen edes.

            Ufomiesten löytyminen nimenomaan kertaheitolla kertoisi ettÀ elÀmÀÀ on kehittynyt muuallakin ja vielÀpÀ hyvin kehittynyttÀ sellaista. Molemmat ovat ns. suuria kysymyksiÀ joihin avaruustutkimuksessa vastauksia etsitÀÀn. Tietenkin nÀiden ympÀrillÀ on paljon muutakin mutta tuollaiset hypoteettiset avaruusmatkaajatkaan nyt tuskin putkahtaisi meille ihan vaan kuolleina ruumiina josta ei yhtÀÀn mitÀÀn muuta tiedettÀisi.