Kanskje noen har letet etter det samme og kan bli hjulpet av dette tipset.

Jeg har brukt tid på å finne en god ryggsekk til handleturen.

Kriteriene var at den skulle romme rundt 30 liter, helst ikke ha mange ekstra lommer, hovedlommen måtte være stor og uten noen skillevegger, og sekken skulle ellers være stiv slik at den kunne holde seg stående på selfservice-kassa.

Denuoniss 32L Jeg kjøpte den fra https://www.24hshop.no/hjem-hage/kjokkenprodukter/kjokkenprodukter/kjolebager/kjleveske-32l

Oppdaget først senere at dette er et “Aliexpress-produkt” så man får den nok noe billigere andre steder.

(Først og fremst til de som ser etter et alternativ til handleposer og handlenett, uavhengig av miljøfokus. Jeg tror det vil kreve fryktelig mange handleturer før en slik ryggsekk vil være “bærekraftig”.)

  • Gogenon@lemmy.world
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    edit-2
    8 months ago

    Fjällrävens ryggsäckar är super att handla i! Ett stort fack utan skiljeväggar(typ) och den är styv nog att stå av sig själv. Dessutom väldigt hållbar. Har använt en som arbetsväska i snart 10 år och den ser ut som den gjorde när jag köpte den.

    De kostar lite mer än en slit-och-släng rygga, men väl värt priset om du frågar mig.

  • MySkinIsFallingOff@lemmy.world
    link
    fedilink
    arrow-up
    1
    ·
    7 months ago

    Jeg bruker diverse sekker som jeg har samlet opp igjennom, og det fungerer passe greit. Med det er så bananas mange remmer og reimer som henger og dingler. Skulle gjerne hatt noe mer stilrent sånn som denne 😊