Ei jumalauta.

  • hydroptic@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    15
    ·
    edit-2
    7 months ago

    Tyyppi joka kirjottelee raiskaus- ja murhafantasioita toisista ja kutsuu ketä tahansa strasseristeista vasemmalle olevaa kommunistiksi rupeaa itkemään kun häntä kutsutaan fasistiksi. Voi vittu että oikeistolaiset vituttaa

  • kehet@suppo.fi
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    8
    ·
    7 months ago

    Muistaakseni julkisuuden henkilöillä oli erityisen korkea kynnys heidän kunniansa loukkaantumiseen. Niin ja väitteen pitäisi jotenkin tulla näytetyksi myös valheelliseksi…

    • QuentinCallaghan@sopuli.xyzOPM
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      8
      ·
      7 months ago

      En ollenkaan ihmettele jos Halla-aholta tulisi joku aivopieru luokkaa “irtisanoudun fasismista kuten se klassisesti määritellään”.

  • Random_Character_A@lemmy.world
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    5
    ·
    7 months ago

    Voiko poliittiseen suuntaukseen viittaaminen olla loukkaus? Kaikesta muusta varmaan löytyy selkeästi mustaa valkoisella suuntaan tai toiseen.

    Puhutaan kumminkin ajasta jolloin Venäjä kaatoi rahaa Euroopan EU-vastaisille oikeistoille. Olisi ollut oikeasti sarkaa kunnianloukkaussyytösten arvoisille heitoille.

  • peemaa@suppo.fi
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    5
    ·
    7 months ago

    Samalle päivälle osui Kiveltä toinenkin mielenkiintoinen väite, et Halla-aho ei Kiven mukaan tuominnut silloisen kansanedustaja Eerolan ajatusta Venäjän pakotteiden höllentämisestä, vaikka Halla-aho oli puolueen puheenjohtaja. Mut Eerola sanoi sen ilmeisesti vuoden 2016 alussa, kun Venäjältä tuli ensimmäisen kerran luvattomia rajanylittäjiä Suomeen. Ja Halla-ahosta tuli puolueen puheenjohtaja vasta maaliskuussa 2017. Se olis silloin ihan faktuaalisesti väärin.

    Aika mielenkiintoinen juttu on kans et Kivi laitto kommenttinsa postaukseen, jossa joku kehui Halla-ahon puhetta Ukrainan parlamentissa. Ja Venäjän retoriikka on ollu et ne on siellä poistamassa fasisteja. Se, jos joku, on aikamoinen syöttö lapaan. Mut ehkä Venäjän propagandakaan ei tiedä Kiven twitterin olemassaolosta.

    Kun en tiennyt oliko Kiven viesti vastaus jonkun toisen viestiin, ajattelin lukea kaikki sen viestit uusimmasta siihen päivään kun viesti oli lähetetty. Mut aliarvioin Kiven kirjoittamien viestien määrän, se laittaa sinne varmaan sata viestiä päivässä, onneks oikea viesti löyty haulla.

    Joka tapauksessa, toivottavasti tämän yhteydessä paljastuu et poliitikkoa voi kutsua julkisesti oman näkemyksen mukaisella termillä. Ei siitäkään tule mitään et oikeus alkaa arvioimaan milloin fasistia, kommaria tai kusipäätä oli käytetty poliitikosta, jonka kuvaileminen sillä sanalla ylitti selvästi sen mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  • tyo_ukko@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    5
    ·
    7 months ago

    Jahas, Halla-aho koettelee taas sananvapauden rajoja, tällä kertaa vaan sieltä toiselta puolen.