• Kryomaani@sopuli.xyzOP
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    20
    arrow-down
    1
    ·
    edit-2
    11 months ago

    Jos rasistiset kirjoitukset olisivat olleet tiedossa, tuskin olisimme lähteneet hallitusneuvotteluihin

    Tuota hätävaletta tuskin uskoo Henriksson itsekään. Ette muka tienneet että persut on rasisteja? Voisitteko sitten jättää eduskuntapaikat sellaisille ihmisille jolla on edes jonkinlainen käsitys mitä valtakunnan politiikassa tapahtuu. Mutta hei, jos ette aikuisten oikeasti oikeasti olisi halunneet rasistien kanssa hallitukseen niin sen virheenhän voi edelleen korjata milloin tahansa? Sitä odotellessa…

    En ole vielä päässyt perille siitä, minkä takia ei voi kerta kaikkiaan irtisanoutua rasismista.

    Samat sanat Henrikssonille: En voi kertakaikkiaan ymmärtää miksei RKP halua irtisanoutua rasismin tukemisesta.

    Tulevat viikot tulevat olemaan tärkeitä, niin kuin olen tuonut esille. Tulemme seuraamaan tarkasti, mitä nyt tapahtuu.

    RKP jatkaa samaa hallituksesta lähtemisellä uhkailua toimintamallilla Zenonin paradoksi: Joka kerta ollaan puolet lähempänä eroa, vaan perille ei päästä koskaan. Kyllä persuissakin tiedetään että nämä RKP:n uhkailut ovat pelkkää kuumaa ilmaa eikä niitä tarvitse ottaa vakavasti. Koko ajan keskustellaan, tuohdutaan ja tarkkaillaan median mieliksi mutta mitään konkreettista RKP ei aio tehdä missään kohtaa. En tiedä miten hallitus saataisiin kaatumaan, mutta selvää on että RKP on liiaksi juopunut vallasta laittaakseen yhtään kapulaa rattaisiin.

    RKP:n mediateatteri alkaa käydä yhä säälittävämmäksi. Tässä kohtaa kaikille lienee päivänselvää että rasismi ei ollut ongelma RKP:lle, hallitukseen haluttiin hinnalla millä hyvänsä. Se kostautui ja nyt yritetään mediassa epätoivoisesti spinnata itsestä uhria ja esittää että hallituksessa on jokin keinotekoinen kahtiajako antirasistiseen RKP:hen ja rasistisiin muihin puolueisiin, kun tosiasiassa RKP tekee tismalleen samaa politiikkaa käsi kädessä lopun hallituksen kanssa.

  • XTL@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    14
    ·
    11 months ago

    Mainehaitta yllätti poliitikon.

    Onneksi äänestäjä ei muista viikon päästä koko asiaa.